AVA CUP - LIGA STEAM
haha nice kurwa wiedziałem ze ten huj zmieni regulamin dlatego mam ss, masz juz chłopie taka reklame ze zaden tim na 2 edycje ci sie nie zapisze haha kurwa leze to sie nazywa liga
nice tam kurwa OGIENNNNNNNNNNNN SIDEKKK HAJCIE 15 LATNI
Sidek ty dzieciaku zasrany, nie wiem co tu robisz, ale najchętniej jakbyś sobie stąd poszedł. Hajcie 15letni nawet zdania złożyć poprawnie nie potrafisz a i słownik jest Ci potrzebny.
Zaniżasz tylko poziom całej tej ligi swoimi bezsensownymi postami. Jesteś żałosny, dorośnij i wtedy wróć. Na miejscu Nex'a dawno bym Cię wypierdolił na zbity ryj z tego forum, bo wstyd.
I mam w dupie człowieku Twoje zdanie na mój temat, bo ja nie mam sobie nic do zarzucenia. Ja już sobie zdanie wyrobiłem o Tobie jak się odniosłeś do jednego z graczy w naszym temacie. Odnosić to się tak możesz na prywatnych wiadomościach a nie w temacie.
Pomijając już to, że się wpierdalasz z jakimś w.o do naszego meczu jak kilka dni wcześniej zgłosiliśmy dodatkowego gracza rezerwowego, z jego SID.
Wybacz drogi administratorze, ale musiałem to napisać. I nie piszę tego bez powodu !! Jeśli to ma być poważna liga, to z sidkiem z pewnością ona nie jest. Dzieciak myśli, że coś znaczy, a jest taki kumaty jak moja babcia w informatyce.
"urzywali" - no Boże widzisz i nie grzmisz..